M*A*S*H - Rollebeætning - Hovedroller
Forside - Hovedroller- Biroller- Gæsteroller
Rollerne: Filmen: TV-Serien:
Navn: Benjamin Franklin Pierce
Rang: Kaptajn USAMC
Nummer: US12836413

Fik kælenavnet "Hawkeye" af sin far, Doktor Daniel Pierce, efter en af personerne i bogen "Den sidste Mohikaner". Han er født og opvokset i Crabapple Cove Maine. Som dreng arbejde han i Ballingers Drugstore som buddreng og bragte var ud på sin cykel. "He did his medical residency in Boston" og det var her han først mødte Trapper John. I Boston boede han sammen med Carlye Breslin.

Donald Sutherland

Alan Alda
Navn: John Francis Xavier Mcintyre
Rang: Kaptajn USAMC
Nummer: ER60304734

Han fik sit øgenavn efter han havde "fanget" (På engelsk: "Trapper") sn skønhedsdronning på toilettet i Boston-Maine eksprestoget. Han er fra Boston. Han er gift og har 2 døtre: Becky and Kathy. Hans favorit baseball hold er Boston Red Sox.

Elliott Gouldstein

Wayne Rogers
Navn: 
Rang: Kaptajn USAMC
Nummer: ER

Duke

Tom Skerritt
N/A
Doktor Oliver Harman "Spearchucker" Jones
Rang:
Nummer:

Tidligere proffesionel fodboldspiller. Han blev indkaldt af lægerne (i filmen), i forbindelse med fodboldkampen mod ??th Evac. (Spearchucker var med i de første få episoder af serien, men blev droppet da forfatterne fandt ud af, at der ingen sorte kiruger der deltog i Korea krigen).

Brett Williamson

Tim Brown
Navn: Margaret "Hotlips" Houlihan
Rang: Major
Nummer: RA31619185

"Hotlips" - direkte oversat: Varme læber.
Hun er født på et militærhospital og boede de første tidlige år i Fort Ord, California. Hendes var er "Howitzer" Al Houlihan og hendes mor var en militær sygeplejeske. Hun var stationeret i Tokyo før hun kom til 4077th. Hun har en søster som også er militær sygeplejeske.

Loretta Switt
Navn: Frank Marion Burns
Rang: Major
Nummer: ER61109398

Frank er født den 13. april i hjembyen Fort Wayne, Indiana. Han er "lykkelig gift" med og har 3 døtre. Han var formand for hans skoles frimærkeklub ogvar journalist på skolebladet.

Robert Duvall

Larry Linville
Navn: Henry Braymore Blake
Rang: Oberstløjtnant
Nummer:

Han kommer fra Bloomington, Illinois. Han studerede på Illinois Universitet (eng: University of Illinois). Han er gift med Lorraine og har en søn Andrew og 2 døtre: Molly and Janie.

Rodger Bowen

McLean Stevenson
Navn: John Francis Patrick Mulchahy
Rang: Løjtnant (senere forfremmet til Kaptajn)
Nummer: RA11295403

Hans forbilled, som inspirerede ham til at blive præst, var Fader Marty "Boom Boom" Gallagher. Mulchahy læste til præst i Philadelphia. Han har en søster, Katherine, som er nonne.

Læse interview (på engelsk)

Rene Auberjonois

William Chistopher
Navn: B.J Hunnicut
Rang: Kaptajn
Nummer: US94539204

Han læste på Stanford Medical School og "did his medical residency in Sausilito California". Før han blev sendt til Korea, fik han 5 uger militærtræning i Fort Sam Houston. Hen er gift med Peg (gift den 24. Maj) og har en lille babydatter: Erin (og en hund: Waggle). Han kommer fra en familie med 3 generationer of læger.
N/A
Mike Farrell
Navn: Sherman T. Potter
Rang: Oberst
Nummer: RA41021629

Han kommer fra Hannibal, Missouri. Han er opkaldt efter den berømte general William 'T' Sherman. Han stak af hjemmefra som 15 årig for at melde sig til kavalariet. Efter at have deltaget i begge verdenskrige, besluttede han sig for at læse medicin og blev militærlæge. Han blev inspireret af sin Onkel Roy, som var dyrlæge. Oberst Potter blev kirug i 1932. Han har en søn Cory, som er tandlæge og har en svigerdatter Cheryl Pershing Potter. Potters svigersøn, Bob Wilson, er rejsende sælger. Potters favorit forfatter er Zane Grey. Potters største forbilled er Abraham Lincoln. Når han slapper af passer han sin hest eller han maler.
N/A
Harry Morgan
Navn: Charles Emerson Winchester III
Rang: Major
Nummer: US21020980

Winchester kommer fra Boston's overklasse. Han læste medicin på Harvard Medical School og fik sin eksamen som en af de bedste i 1943. Han har en søster, Honoria.
N/A
David Ogden Stiers
Navn: Walter "Radar" O'Reilly
Rang: Korporal
Nummer: US56349216

Radar er født og opvokset på en farn i Ottumwa, Iowa. Hans far dødede da han var meget lille. Han kaldes "Radar" fordi han har en ufejlbarlig evne til at se ting før de sker. Hans favorit drik er Grape Nehi. Han kom i hæren da han blev 18 år. Han ville have været en "Marine" men blev kasseret efter lægeundersøgelsen.

Gary Burghoff

Gary Burghoff
Navn: Maxwell Q. Klinger
Rang: Korporal (senere forfremmet til Sergeant)
Nummer: RA15971782

Klinger kommer fra Toledo, Ohio. Han kommer fra en stor familie. Hans forældre indvandrede til USA fra Libanon. Han bruger det meste af tiden på at bevise at han er gal, så han kan blive smidt ud af hæren.
N/A
Jamie Farr
This list is inspired and a translation from the work of Andy Lawson