Klingers klæder ...

Da Jamie Farr første gang mødte op på scene 9 hos Twentieth Century Fox skulle han kun arbejde en dag og fik $250 for det. Han spillede Klinger som han blev instrueret og gik hjem overbevist om, at det var det. Men Gene Reynolds og Larry Gelbart var ikke hele tilfreds med scenen, so han blev bedt om at møde igen næste dag for at tage den om. Kort tid efter blev han inviteret igen for at optræde i et nyt afsnit og hurtigt derefter skrev Larry Gelbart flere og flere episoder hvor Klinger optrådte.


I sine forsøg på at slippe ud af hæren - ved at blive erklæret mentalt utilregnelig (Section 8) - gik Klinger bl.a. i dametøj. Fra tid til anden hoppede han også i andre kostumer:

Udklædt som en nonne Udklædt som Moses Klæde sig ud som Frihedsgudinden for at hyle General. McArthur
Udklædt og optræde som Dorothy fra "Troldmanden fra Oz" Udklædt som Scarlet O'Hara Udklædt og optræde som Sigøjner Prins
Ved siden af sine udklædninger, forsøgte han tillige på forskillig vis at demonstrere sin utilregnelighed - et par af dem var lige ved at lykkes:
  • Han prøvede på at spise en hel jeep - del for del!
  • Han forsøgte at flygte på en oppustelig gummiflåde.
  • Han forsøgte at flygte ved hjælp af en hjemmelavet "hand-glider".
I en hedebølge iklædte han sig gummidragt og stor pels - han indgik vædemål med Oberst Potter, men tabte det på målstregen. Han forsøgte at side på en pæl i det kolde vejr. Potter drog nytte af Klinger, da han fik Klinger "overtalt" til at slå rekorden i pælesidning - det var det eller et større parti guldfisk!

Tilbage til forsiden